Media

PERS

Download hier straks onze PERSMAP 2018
Download hier een afbeelding van de winnaar van het Bloemencorso 2017.

Wilt u meer informatie en/of nog meer HR afbeeldingen van het Bloemencorso Lichtenvoorde voor uw media of wilt u een persaccreditatie aanvragen voor het corso op zondag 9 september 2018, neem dan contact met ons op via pers@bloemencorso.com

FOTOWEDSTRIJD

Uw mooiste corsofoto is van harte welkom bij Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde. Het onderwerp kan een dahliaveld, het geraamte van een corsowagen, CorsoKIDS plakpret of een corsowagen zijn. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze fotowedstrijd.

Bent u geïnteresseerd in de tien winnende foto's van 2016?  Klik dan hier

<foto> Winnaar Corsofotowedstrijd 2016 René te Dorsthorst (tentoonstellingsterrein)

Spelregels 2017:

  • Maximaal drie foto's per deelnemer.
  • Mail uw foto's vóór 30 september 2017 naar: corsofoto@bloemencorso.com
  • Foto’s met een minimale resolutie van 300 dpi zijn geschikt voor drukwerk en daarom meer dan welkom. Hoe groter het bestand hoe beter, maximaal 5 MB.
  • Met inzending geeft u ons toestemming om de foto’s te gebruiken voor publiciteitsdoeleinden.
  • De tien winnende foto's van 2017 worden tentoongesteld tijdens onze maquettepresentatie in 2018. Deze presentatie vindt plaats tijdens de jaarlijkse Zomermarkt in Lichtenvoorde.
  • De tien winnende foto’s van 2017 krijgen een eervolle vermelding op een speciale pagina in het programmaboekje ‘Corso in Zicht’ editie 2018.
  • De makers van de tien fraaiste foto's krijgen automatisch bericht.

PROMO BLOEMENCORSO 2017

MAQUETTEPRESENTATIE 2017

Bekijk hier een sfeerimpressie van de maquettes 2017. Productie: Rick Mellink - Video & Photography.

TERUGBLIK 2016

Een prachtige samenvatting van het Bloemencorso op zondag 11 september 2016. Kijk en geniet mee! Met dank aan Rick Mellink - Video & PhotographyI2-drone voor de prachtige beelden en compilatie.

PROMO BLOEMENCORSO 2016

SFEERIMPRESSIE 2016

Rick Mellink - Video & Photography heeft deze prachtige sfeerimpressie gemaakt. 

TERUGBLIK 2015

Een prachtige samenvatting van het Bloemencorso op zondag 13 september 2015. Kijk en geniet mee!

PROMO BLOEMENCORSO 2015

YOU TUBE KANAAL

De mooiste verzameling video's over het Bloemencorso Lichtenvoorde vindt u op ons eigen YouTube kanaal. Abonneer u (gratis) op ons videokanaal en blijf op de hoogte van alle nieuwe updates!

Neem eens een kijkje!
Klik hier voor een bezoek aan ons YouTube kanaal

Onderstaand ons nieuwe corsolied:

FOTO'S

Het Bloemencorso Lichtenvoorde is een kleurrijk en fotogeniek evenement. Het corso neemt al bijna 90 jaar, sinds 1929, een belangrijke plaats in binnen onze dorpsgemeenschap. Talloze vrijwilligers steken er, het hele jaar door, veel tijd en liefde in. Van knollenpoter tot landbewerker, van dahliaplukker tot ontwerper, van lasser tot figurant vinden een zinvolle, leerzame en gewaardeerde tijdsbesteding bij hun corsogroep. Hieronder vindt u een 'fotobloemlezing' van het dahliaknollen poten tot de optocht.