Media

PERS

Download onze Persmap Lichtenvoorde Bloemencorso 2019
Wilt u meer informatie en/of HR afbeeldingen van het Bloemencorso Lichtenvoorde voor uw media of wilt u een persaccreditatie aanvragen voor het corso op zondag 13 september 2020, neem dan contact met ons op via ester.prsbl@gmail.com (Ester Reusink)

FOTOWEDSTRIJD

Uw mooiste corsofoto is van harte welkom bij Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde. Het onderwerp kan een dahliaveld, het geraamte van een corsowagen, CorsoKIDS plakpret of een corsowagen zijn. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze fotowedstrijd.

Bent u geïnteresseerd in de tien winnende foto's van 2018?  Klik dan hier

<foto> Winnaar Corsofotowedstrijd 2018 Ellen Leemrijse

Spelregels 2019:

  • Maximaal drie foto's per deelnemer.
  • Mail uw foto's vóór 29 september 2019 naar: corsofoto@bloemencorso.com
  • Foto’s met een minimale resolutie van 300 dpi zijn geschikt voor drukwerk en daarom meer dan welkom. Hoe groter het bestand hoe beter, maximaal 5 MB.
  • Met inzending geeft u ons toestemming om de foto’s te gebruiken voor publiciteitsdoeleinden.
  • De tien winnende foto's van 2019 worden tentoongesteld tijdens onze maquettepresentatie in 2020. Deze presentatie vindt plaats tijdens de jaarlijkse Zomermarkt in Lichtenvoorde.
  • De tien winnende foto’s van 2019 krijgen een eervolle vermelding op een speciale pagina in het programmaboekje ‘Corso in Zicht’ editie 2020.
  • De makers van de tien fraaiste foto's krijgen automatisch bericht.

TEASER CORSO 2019

PLAKWEEKEND 2019

MAQUETTEPRESENTATIE 2019

Krijg alvast een goed beeld van de onderwerpen die u op zondag 8 september van ons kunt verwachten.

TERUGBLIK 2018

Een prachtige samenvatting van het Bloemencorso op zondag 9 september 2018. Kijk en geniet mee! Met dank aan Rick Mellink - Video & Fotografie & Gebbink Media voor de prachtige beelden en compilatie.

TRAILER AFTERMOVIE 2018

Geniet van een voorproefje op een toekomstige terugblik ;) De volledige aftermovie gaat in première tijdens de Corso After Party op zaterdag 6 oktober (Markt - Lichtenvoorde). 

UITNODIGING BLOEMENCORSO 2018

Geniet van deze beelden uit het leukste weekend van het jaar: ons plakweekend! Zondag 9 september 2018 trekt v.a. 14.00 uur het resultaat van al dit harde werken live door de straten van Lichtenvoorde. Jij komt toch ook kijken?

PROMO BLOEMENCORSO 2018

TERUGBLIK 2017

Geniet ná van de prachtige beelden van het corsoseizoen 2017. Op zondag 10 september 2017 trok  het jaarlijkse corso door de straten van Lichtenvoorde. Met dank aan Rick Mellink - Video & Fotografie

PROMO BLOEMENCORSO 2017

TERUGBLIK 2016

Een prachtige samenvatting van het Bloemencorso op zondag 11 september 2016. Kijk en geniet mee! Met dank aan Rick Mellink - Video & FotografieI2-drone voor de prachtige beelden en compilatie.

PROMO BLOEMENCORSO 2016

YOU TUBE KANAAL

De mooiste verzameling video's over het Bloemencorso Lichtenvoorde vindt u op ons eigen YouTube kanaal. Abonneer u (gratis) op ons videokanaal en blijf op de hoogte van alle nieuwe updates!

Neem eens een kijkje!
Klik hier voor een bezoek aan ons YouTube kanaal

Onderstaand ons nieuwe corsolied:

FOTO'S

Het Bloemencorso Lichtenvoorde is een kleurrijk en fotogeniek evenement. Het corso neemt al 90 jaar, sinds 1929, een belangrijke plaats in binnen onze dorpsgemeenschap. Talloze vrijwilligers steken er, het hele jaar door, veel tijd en liefde in. Van knollenpoter tot landbewerker, van dahliaplukker tot ontwerper, van lasser tot figurant vinden een zinvolle, leerzame en gewaardeerde tijdsbesteding bij hun corsogroep. Hieronder vindt u een 'fotobloemlezing' van het dahliaknollen poten tot de optocht.