Media

PERS

Wilt u meer informatie en/of HR afbeeldingen van het Bloemencorso Lichtenvoorde voor uw media of wilt u een persaccreditatie aanvragen voor ons corso, neem dan contact met ons op via pers@bloemencorso.com.

AFTERMOVIE 2022

DUITSERS BEZOEKEN ONS CORSO

FOTOWEDSTRIJD

Uw mooiste corsofoto is van harte welkom bij Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde. Het onderwerp kan een dahliaveld, het geraamte van een corsowagen, CorsoKIDS plakpret of een corsowagen zijn. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze fotowedstrijd.

Bent u geïnteresseerd in de tien winnende foto's van 2019?  Klik dan hier

<foto> Winnaar Corsofotowedstrijd 2019 Yoran Domhof

Spelregels 2022:

  • Maximaal drie foto's per deelnemer.
  • Mail uw foto's vóór 30 september 2022 naar: corsofoto@bloemencorso.com
  • Foto’s met een minimale resolutie van 300 dpi zijn geschikt voor drukwerk en daarom meer dan welkom. Hoe groter het bestand hoe beter, maximaal 5 MB.
  • Met inzending geeft u ons toestemming om de foto’s te gebruiken voor publiciteitsdoeleinden.
  • De tien winnende foto's van 2022 worden tentoongesteld tijdens onze maquettepresentatie in 2023. Deze presentatie vindt plaats tijdens de jaarlijkse Zomermarkt in Lichtenvoorde.
  • De tien winnende foto’s van 2022 krijgen een eervolle vermelding op een speciale pagina in het programmaboekje ‘Corso in Zicht’ editie 2023.
  • De makers van de tien fraaiste foto's krijgen automatisch bericht.

AFTERMOVIE DKR 2021

Ook 2021 kende geen "normaal" corso, maar een Dahlia Kunst Objecten Route. De beelden van dit mooie evenement vindt in deze aftermovie. Veel kijkplezier!

AFTERMOVIE DKR 2020

Helaas was het niet mogelijk om ons gebruikelijke corso aan u te presenteren. Onze corsogemeenschap is aan de slag gegaan met een alternatief, de Dahlia Kunstobjecten Route. De beelden van dit geslaagde evenement treft u aan in deze aftermovie. Veel kijkplezier en graag tot 11 september 2022.

AFTERMOVIE CORSO 2019

Wat was het weer een prachtig corso! Geniet van deze mooie beelden van het Bloemencorso Lichtenvoorde op zondag 8 september 2019. Met dank aan Rick Mellink - Video & Fotografie

TEASER CORSO 2019

PLAKWEEKEND 2019

PROMO 2019

MAQUETTEPRESENTATIE 2019

Krijg alvast een goed beeld van de onderwerpen die u op zondag 8 september van ons kunt verwachten.

TERUGBLIK 2018

Een prachtige samenvatting van het Bloemencorso op zondag 9 september 2018. Kijk en geniet mee! Met dank aan Rick Mellink - Video & Fotografie & Gebbink Media voor de prachtige beelden en compilatie.

TERUGBLIK 2017

Geniet ná van de prachtige beelden van het corsoseizoen 2017. Op zondag 10 september 2017 trok  het jaarlijkse corso door de straten van Lichtenvoorde. Met dank aan Rick Mellink - Video & Fotografie

TERUGBLIK 2016

Een prachtige samenvatting van het Bloemencorso op zondag 11 september 2016. Kijk en geniet mee! Met dank aan Rick Mellink - Video & FotografieI2-drone voor de prachtige beelden en compilatie.

TERUGBLIK 2015

Een prachtige samenvatting van het Bloemencorso op zondag 13 september 2015. Kijk en geniet mee!

YOU TUBE KANAAL

De mooiste verzameling video's over het Bloemencorso Lichtenvoorde vindt u op ons eigen YouTube kanaal. Abonneer u (gratis) op ons videokanaal en blijf op de hoogte van alle nieuwe updates!

Neem eens een kijkje!
Klik hier voor een bezoek aan ons YouTube kanaal

Onderstaand ons nieuwe corsolied:

FOTO'S

Het Bloemencorso Lichtenvoorde is een kleurrijk en fotogeniek evenement. Het corso neemt al ruim 90 jaar, sinds 1929, een belangrijke plaats in binnen onze dorpsgemeenschap. Talloze vrijwilligers steken er, het hele jaar door, veel tijd en liefde in. Van knollenpoter tot landbewerker, van dahliaplukker tot ontwerper, van lasser tot figurant vinden een zinvolle, leerzame en gewaardeerde tijdsbesteding bij hun corsogroep. Hieronder vindt u een 'fotobloemlezing' van het dahliaknollen poten tot de optocht.